Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ανταπόκριση Άρης Χατζηστεφάνου 23:30 από το πλοίο Mavi Marmara

Τα 3 σκάφη εξακολουθούν. Tο ερώτημα που θέτουν τώρα όλοι είναι σχετικά με το δορυφορικό σήμα αν θα παραμείνει στον αέρα και αν θα παραμείνει η σύνδεση του internet που ουσιαστικά καθορίζει και όλο το παιχνίδι από πλευράς δημοσιότητας και αυτό είναι το κυρίαρχο σημείο αυτή τη στιγμή για το Ισραήλ. Tο γεγονός δηλαδή ότι δεκάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα και μεταδίδουν πληροφορίες για επιθετικές κινήσεις του ισραηλινού κράτους σε διεθνή χωρικά ύδατα είναι κάτι που δεν ξέρουμε αν θα επιτρέψει για πολύ το Ισραήλ να συνεχίσει. Ἐχουμε ήδη 2 διακοπές στο σήμα παρόλα αυτά επανερχεται. Είχαμε εξηγήσει και παλιότερα ότι τεχνολογικά είναι πολύ προηγμένο το σύστημα και πολύ ισχυρό το σήμα που έχουν στήσει εδώ οτο τουρκικό καράβι για όλους τους δημοσιογράφους. Για να κόψουν αυτές τις επικοινωνίες θα χρειαστεί να απομονώσουν μία οπολύ μεγάλη περιοχή. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορούν και αν θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή επικράτησε και πάλι ηρεμία, οι δημοσιογράφοι εχουν επιστρέψει όλοι μπροστά στους υπολογιστές, έχουν ζωντανές συνδέσεις παντού.

2 σχόλια:

  1. Γιατι ρε συντροφε Χριστοφια ? Γιατι συρεσαι απο ενα στρατο ΚΑΤΟΧΗΣ ? Τι σου ψιθυριζουν οι νεκροι της Κυπρου για την ανεξαρτησια της , για την ειρηνη στη Μεσογειο ? Γιατι ρε συντροφε μικρυνες τη Μεγαλονησο ??????????????
    Βασιλης Ευστρατιου
    Ενας Ελληνας , πολιτης του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήσασταν στην Κύπρο, ίσως και να ξέρατε ότι ο σύντροφος σας δεν υπήρξε ποτέ ανθρωπιστής, ότι κώφευε συστηματικά σε καταπατήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από Σοβιετική Ένωση και ΗΠΑ όταν το συμφέρον το απαιτούσε. Δυστυχώς δεν έχουμε μισή ουγγιά πολιτικού προσώπου που να έχει αρχές κι αρχ.δ.. Ντρέπομαι για το κράτος μου όσο δεν έχω ντραπεί ποτέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όταν δεν υπάρχει ζωντανή εκπομπή παρακολουθείτε βίντεο αρχείου. Please be informed that when live streaming is off we are broadcasting re-runs.
Watch live streaming video from shiptogaza at livestream.com