Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Μήνυμα από το Rachel Corrie

Μήνυμα που έστειλαν χτες το μεσημέρι οι ιρλανδοί και μαλαισιανοί ειρηνιστές ακτιβιστές που επιβαίνουν στο πλοίο Rachel Corrie στους Ram Karthigasu και Christopher Chang της ανθρωπιστικής οργάνωσης PGPO (Perdana Global Peace Organization) η οποία στηρίζει την αποστολή:

Rachel Corrie: Το εμπορικό πλοίο Rachel Corrie είναι τώρα το μοναδικό πλοίο του στολίσκου της ελευθερίας που κινείται προς τη Γάζα.

Οι Μαλαισιανοί και Ιρλανδοί ειρηνιστές ακτιβιστές που επιβαίνουν στο πλοίο, μοιράζονται τη βαθύτατη θλίψη και το πένθος τους με τους αγαπημένους εκείνων που δολοφονήθηκαν και όσων τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της παράνομης επιχείρησης που διεξήγαγε το Ισραήλ στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου τη Δευτέρα 31 Μαϊου 2010.
Στο ονομα των φίλων μας, είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ, να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στη Γάζα και να παραδώσουμε το ανθρωπιστικό μας φορτίο και να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον αποκλεισμένο και βασανισμένο λαό της Γάζας.
Αναμένουμε το Ισραήλ να ανταποκριθεί στην παγκόσμια καταδίκη της βίας που επέδειξε, και να μην παρεμποδίσει με κανένα τρόπο την ασφαλή δίοδο του πλοίου Rachel Corrie.
Aπευθύνουμε εκκληση στην παγκόσμια κοινότητα και στα Ηνωμένα Εθνη θα συνεχίζουν να απαιτούν από το Ισραήλ το ασφαλές μας πέρασμα στη Γαζα

- κοινή ανακοίνωση μαλαισιανών και ιρλανδών από το πλοίο Rachel Corrie

Tο έστειλαν εκ μέρους των ακτιβιστών η ομάδα PGPO (Ram Karthigasu και Christopher Chang)

Δημοσιεύθηκε: Στην ιστοσελίδα www.GlobalResearch.ca

Για τη μετάφραση: Αφροδίτη Πολίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν δεν υπάρχει ζωντανή εκπομπή παρακολουθείτε βίντεο αρχείου. Please be informed that when live streaming is off we are broadcasting re-runs.
Watch live streaming video from shiptogaza at livestream.com