Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Δελτίο τύπου

Αθήνα, 10 Αυγούστου 2010
Με αφορμή ανακοινώσεις που εμφανίστηκαν σε ΜΜΕ (κυρίως ηλεκτρονικά) τον τελευταίο μήνα με την υπογραφή «Η Πανελλαδική Γενική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ», οφείλουμε να κάνουμε την παρακάτω διευκρίνιση:
Οι ανακοινώσεις αυτές δεν προέρχονται από την Πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» και προφανώς δεν απηχούν τις απόψεις της. Προέρχονται από μια ολιγομελή ομάδα επιβαινόντων στα πλοία της διεθνούς αποστολής Freedom Flotilla (4 από τους συνολικά 38 Έλληνες και Ελληνίδες που συμμετείχαν στην αποστολή), συνεπικουρούμενη και έναν περιορισμένο αριθμό μικροπολιτικά και ιδιοτελώς δρώντων «υπερεπαναστατών» οι οποίοι σφετερίζονται το όνομα της Πρωτοβουλίας.
Οι θέσεις, οι απόψεις και οι ανακοινώσεις της Πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα» είναι αυτές που εμφανίζονται στο site της http://www.shiptogaza.gr/ και στο site «Ψηφιακό Καράβι / Digital Ship» http://digitalship.shiptogaza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν δεν υπάρχει ζωντανή εκπομπή παρακολουθείτε βίντεο αρχείου. Please be informed that when live streaming is off we are broadcasting re-runs.
Watch live streaming video from shiptogaza at livestream.com